Recept

Du måste vara inloggad för att få tillgång till
"Din Kokbok"

Klicka här för att "Logga in"

Klicka här för att "Bli medlem" Helt gratis!


 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Marinerad ost

400 g feta- eller getost

MARINAD
3 vitlöksklyftor
2 kvistar färsk timjan
2 kvistar färsk dragon
2 kvistar färsk rosmarin
2 msk rosépeppar
1 lagerblad
1 dl vinäger
3 dl olivolja

Skär osten i tärningar och varva den i en glasburk med skalade och skivade vitlöksklyftor och kryddor.
Häll över vinäger och olja. Sätt på ett tättslutande lock och låt stå i kylskåp minst ett dygn. Vänd buken ett par gånger under marineringen.
Servera i sallader eller som tillbehör.
Marinaden kan användas som salladsdressing.



brittmarie
 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N