Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

After eight-muffins 8st

1 1/2 dl vetemjöl
1 dl socker
1 msk kakao
1 tsk vaniljsocker
1/2 tsk bakpulver
75 g smör eller margarin
1 ägg
1/2 dl mjölk
4 mintchokladplattor (typ After Eight)
florsocker till garnering

Sätt ugnen på 175°C.

Lägg alla torra ingredienser i matberedaren. Skär matfettet i små tärningar och tillsätt dem. Starta maskinen och kör tills allt är blandat.
Tillsätt ägget och mjölken. Kör tills en slät och jämn smet bildas.

Fördela smeten i 8 små muffinsformarav papper. Dela mintchokladplattorna. Stick ner en halva i varje form. Grädda mitt i ugnen, ca 20 minuter. Låt svalna.

Pudra över florsocker



brittmarie
 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N