Recept

Du måste vara inloggad för att få tillgång till
"Din Kokbok"

Klicka här för att "Logga in"

Klicka här för att "Bli medlem" Helt gratis!


 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

After eight-muffins 8st

1 1/2 dl vetemjöl
1 dl socker
1 msk kakao
1 tsk vaniljsocker
1/2 tsk bakpulver
75 g smör eller margarin
1 ägg
1/2 dl mjölk
4 mintchokladplattor (typ After Eight)
florsocker till garnering

Sätt ugnen på 175°C.

Lägg alla torra ingredienser i matberedaren. Skär matfettet i små tärningar och tillsätt dem. Starta maskinen och kör tills allt är blandat.
Tillsätt ägget och mjölken. Kör tills en slät och jämn smet bildas.

Fördela smeten i 8 små muffinsformarav papper. Dela mintchokladplattorna. Stick ner en halva i varje form. Grädda mitt i ugnen, ca 20 minuter. Låt svalna.

Pudra över florsocker



brittmarie
 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N