Recept

 
     
Kommentarer
Spara Recept
 
   

Kebab med viltskav

4 Port

4 Pitabröd
1 pkt älgskav el. renskav
Margarin
Isbergssallad
1 gul lök
tomater
Feferoni

Gör så här:
Fräs skaven i matfett i en het stekpanna. Strimla salladen och skär lök och tomater i
tunna skivor. Värm brödet. Skär en skåra i kanten och vik upp brödet .
Fyll pitabrödet med sallad, skaven, lök,
tomater och på med dressingen. Garnera med feferoni.

Kebabsås:
3dl Gräddfil
1 st Gul lök (finhackad)
3 msk Ketchup eller Tomatpuré
1 msk Vinäger
Tabasco (efter smak)
Blanda allt i en skål och servera.



Tinaz
 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N