Recept

Du måste vara inloggad för att få tillgång till
"Din Kokbok"

Klicka här för att "Logga in"

Klicka här för att "Bli medlem" Helt gratis!


 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Kebab med viltskav

4 Port

4 Pitabröd
1 pkt älgskav el. renskav
Margarin
Isbergssallad
1 gul lök
tomater
Feferoni

Gör så här:
Fräs skaven i matfett i en het stekpanna. Strimla salladen och skär lök och tomater i
tunna skivor. Värm brödet. Skär en skåra i kanten och vik upp brödet .
Fyll pitabrödet med sallad, skaven, lök,
tomater och på med dressingen. Garnera med feferoni.

Kebabsås:
3dl Gräddfil
1 st Gul lök (finhackad)
3 msk Ketchup eller Tomatpuré
1 msk Vinäger
Tabasco (efter smak)
Blanda allt i en skål och servera.



Tinaz
 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N