Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

FETAOSTFYLLD STRÖMMINGSFLUNDRA

FETAOSTFYLLD STRÖMMINGSFLUNDRA

600 gram strömmingsfilé
1 rödlök
100 gram fetaost
1 deciliter créme fraîche
1 deciliter ströbröd; blandat med
rågmjöl
1,5 tesked salt
smör
Gör så här:
Skölj fisken. Lägg ut hälften av filéerna på ett skärbräde med köttsidan
upp. Skala och hacka löken. Mosa osten och blanda med crème fraiche och
lök. Lägg oströran på hälften av filéerna och lägg de andra filéerna
ovanpå. Panera flundrorna i ströbröd blandat med mjöl och salt. Stek i smör
ca 3-4 min. på varje sida. Servera med färskpotatis, tomater och oliver.
4 portioner[/b]



Husse
 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

  FETAOSTFYLLD STRÖMMINGSFLUNDRA | Recept | Fisk & skaldjur | Fisk

Hej och välkommen Husse



Roligt med så många nya fisk recept, detta hamnar direkt i "min kokbok"

för Jen älskar feta ost :-)

Webmaster Jim Admin

Visa artikel




Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N