Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

LAX FLORENTINE

LAX FLORENTINE


600 gram laxfile; färsk
bladspenat
200 gram västerbottensost (riven); finns färdigriven
3 deciliter grädde; visp-
räkor; till dekoration
Om du använder fryst spenat,tina den och krama ur vattnet
innan du lägger det i en smörad eldfast form.
Skär laxen i tunna skivor, ca 3 mm, som läggs ovanpå spenaten så att det
täcker.
Lägg den rivna osten över alltihop.
Häll grädden över.
Ställ in i ugnen (200 grader) tills osten fått färg.
Tag ut formen och dekorera med räkor.
Servera pressad potatis till.
4 portioner



Husse
 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N