Recept

Du måste vara inloggad för att få tillgång till
"Din Kokbok"

Klicka här för att "Logga in"

Klicka här för att "Bli medlem" Helt gratis!


 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

LAX FLORENTINE

LAX FLORENTINE


600 gram laxfile; färsk
bladspenat
200 gram västerbottensost (riven); finns färdigriven
3 deciliter grädde; visp-
räkor; till dekoration
Om du använder fryst spenat,tina den och krama ur vattnet
innan du lägger det i en smörad eldfast form.
Skär laxen i tunna skivor, ca 3 mm, som läggs ovanpå spenaten så att det
täcker.
Lägg den rivna osten över alltihop.
Häll grädden över.
Ställ in i ugnen (200 grader) tills osten fått färg.
Tag ut formen och dekorera med räkor.
Servera pressad potatis till.
4 portioner



Husse
 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N