Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

syltad ingefära

det är ju gott som attan
men kan ni ge mej lite inputs till vad den passar
idag åt jag den på skinksmörgåsen o de va gott
men vill ha fler ideer
250 g färsk ingefära vatten

lag 2 1/2 dl vatten
5 1/2 dl socker
1 Skala och skär ingefäran i centimeterstora bitar. Koka dem mjuka i vatten, det kan ta 1/2–1 timme.

2 Koka upp lagen, lägg i ingefäran och sjud den ca 1 timme.

3 Ta upp ingefäran och lägg den i en glasburk. Koka ihop lagen lite på stark värme, ca 5 min. Häll lagen över ingefäran och sätt genast på lock.

4 Förvara svalt.



oldwolfie
 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

  syltad ingefära | Recept | Övrigt | Prat om mat

hittade en del intressant om ingefäran o fann genast bra användnings områden men jag vill ändå ha fler

oldwolfie

Visa artikel




Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N