Recept

Du måste vara inloggad för att få tillgång till
"Din Kokbok"

Klicka här för att "Logga in"

Klicka här för att "Bli medlem" Helt gratis!


 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

syltad ingefära

det är ju gott som attan
men kan ni ge mej lite inputs till vad den passar
idag åt jag den på skinksmörgåsen o de va gott
men vill ha fler ideer
250 g färsk ingefära vatten

lag 2 1/2 dl vatten
5 1/2 dl socker
1 Skala och skär ingefäran i centimeterstora bitar. Koka dem mjuka i vatten, det kan ta 1/2–1 timme.

2 Koka upp lagen, lägg i ingefäran och sjud den ca 1 timme.

3 Ta upp ingefäran och lägg den i en glasburk. Koka ihop lagen lite på stark värme, ca 5 min. Häll lagen över ingefäran och sätt genast på lock.

4 Förvara svalt.



oldwolfie
 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N