Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Skogsduva

Till 4-6 personer:
10-12 skogsduvsbröst som skärs i tärningar (1,5 cm i kubik) bryns i smör i het järngryta (var noga med att plocka bort allt hagel)
3-4 finhackade gula lökar
>1/2 dl vetemjöl strös över den brynta löken och duvan och rörs om
5 dl vispgrädde
2-3 dl rött vin
2-3 grönsaksbuljongtärningar
Fin soya
salt
svartpeppar
lagerblad
timjan
rosmarin
krossade enbär

Koka på svag värme inder lock o 1½-2 timmar. Såsen kan spädas ytterligare med mjölk och topp redas efteråt vid behov

Servera med pressad potatis
rönnbärsgele



Husmor
 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

  Skogsduva | Recept | Kött | Vilt

vill genast ut o jaga skogsduva :twisted:

oldwolfie

Visa artikel




Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N