Recept

Du måste vara inloggad för att få tillgång till
"Din Kokbok"

Klicka här för att "Logga in"

Klicka här för att "Bli medlem" Helt gratis!


 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Skogsduva

Till 4-6 personer:
10-12 skogsduvsbröst som skärs i tärningar (1,5 cm i kubik) bryns i smör i het järngryta (var noga med att plocka bort allt hagel)
3-4 finhackade gula lökar
>1/2 dl vetemjöl strös över den brynta löken och duvan och rörs om
5 dl vispgrädde
2-3 dl rött vin
2-3 grönsaksbuljongtärningar
Fin soya
salt
svartpeppar
lagerblad
timjan
rosmarin
krossade enbär

Koka på svag värme inder lock o 1½-2 timmar. Såsen kan spädas ytterligare med mjölk och topp redas efteråt vid behov

Servera med pressad potatis
rönnbärsgele



Husmor
 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N