Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

kycklingfilé med creme fraiche och fetaost

Till 2-3 filéer

Lägg filéerna i en ungsfast form, krydda med valfria örtkryddor men var försiktig med saltet.

Smula sönder en sån där platt förpackning fetaost och blanda med en liten burk creme fraiche och bred över filéerna.
(Har du fler filéer tag 2 förpackningar fetaost och 2 burkar creme fraiche.)

In i ugnen ca 45 minuter. Skär lite i kycklingen för att kolla att den är genomstekt.

Klyftpotatis och god sallad är smaskigt till!



anki på öland
 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

  kycklingfilé med creme fraiche och fetaost | Recept | Kyckling & annan fågel | Kyckling

jajamensan

Very Happy Very Happy Very Happy

jag kan garantera att den va goooood för jag va där hos annki o åt den Razz

tack igen för sist Cool

oldwolfie

Visa artikel




Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N