Recept

Du måste vara inloggad för att få tillgång till
"Din Kokbok"

Klicka här för att "Logga in"

Klicka här för att "Bli medlem" Helt gratis!


 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

kycklingfilé med creme fraiche och fetaost

Till 2-3 filéer

Lägg filéerna i en ungsfast form, krydda med valfria örtkryddor men var försiktig med saltet.

Smula sönder en sån där platt förpackning fetaost och blanda med en liten burk creme fraiche och bred över filéerna.
(Har du fler filéer tag 2 förpackningar fetaost och 2 burkar creme fraiche.)

In i ugnen ca 45 minuter. Skär lite i kycklingen för att kolla att den är genomstekt.

Klyftpotatis och god sallad är smaskigt till!



anki på öland
 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N