Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Rullar med parmaskinka, aprikos och chevre

Jätteenkelt och smarrigt drinktilltugg. Ta parmaskinka eller en annan god, torkad skinka. Dela tunna skivor på längden, så att varje bit är ca 4 cm bred, och runt 15 cm lång. (Inte så noga - men ungefär.) Ta goda, mjuka torkade aprikoser - små behöver inte delas, men om de är väldigt stora kan du dela varje i två bitar. Du behöver också en rejäl bit mogen chevre. Sätt en klick chevre på varje aprikosbit och rulla in i skinkan. Ja, svårare än så är det inte. Blir också fint med ädelost, och man kan använda fikon istället för aprikoser om man föredrar det.



 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N