Recept

  Kommentarer av Anne

Re: Tips på knaprig fiskpanering

="harry"
Hej!

Har någon ett tips på en riktigt god och "fluffig" fiskpanerig?

Tack på förhand!




Något som är jättegott är att panera i parmesan. Finriv parmesan. Panera först i mjöl blandat med salt och peppar, doppa sedan fisken i uppvispat ägg, och till sist i parmesanen. Blir kanonbra!


Visa artikel


Inga egna tips, men jag har en del blog-kompisar som skriver om mat i Paris:



Checka den här bloggen - http://www.chocolateandzucchini.com/



Under rubriken Paris City Guide! - http://chocolateandzucchini.com/archives/cat_paris_city_guide.php



..hittar du recensioner och sånt. Även Chez Pim - http://chezpim.typepad.com/ - skriver en del om mat i Paris:



http://chezpim.typepad.com/blogs/eating_places_paris/index.html


Visa artikel


Re: Salsa

="Eva St"
Funderar på under vilken rubrik Salsa passar in - mer än på dansgolvet alltså




Tja - såser eller röror, kanske lite beroende på vilken typ av salsa det är. En mer "chunky" skulle jag nog lägga under röror, en mer mixad under sås. Smile


Visa artikel


Mmm, den här blir så god! Jag brukar ha i lite minimajs också, det passar in bra.


Visa artikel