Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Tris di pesto



Bavette med pesto

4 portioner
Tid: 15 minuter

Ingredienser:
400 g Barilla Bavette

Genovese:
190 g Barilla Pesto Genovese
Blad av 4 stjälkar grovhackad basilika
3 msk vatten från pastakoket

Rosso:
190 g Barilla Pesto Rosso
1 msk tomatpuré
10 körsbärstomater i kvartar
3 msk vatten från pastakoket

Calabrese:
190 g Barilla Pesto Calabrese
½ röd chili, hackad
3 msk vatten från pastakoket

Gör så här:
Värm peston i en stekpanna på låg värme. Tillsätt 2 msk vatten och rör försiktigt. Tillsätt eventuella övriga ingredienser (basilika eller tomatpuré och körsbärstomater eller chili). Lägg i pastan i stekpannan tillsammans med 1 msk vatten. Salta vid behov. Servera!

Tips: Servera gärna de tre versionerna vid samma tillfälle!




 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N