Recept

Du måste vara inloggad för att få tillgång till
"Din Kokbok"

Klicka här för att "Logga in"

Klicka här för att "Bli medlem" Helt gratis!


 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Tris di pesto



Bavette med pesto

4 portioner
Tid: 15 minuter

Ingredienser:
400 g Barilla Bavette

Genovese:
190 g Barilla Pesto Genovese
Blad av 4 stjälkar grovhackad basilika
3 msk vatten från pastakoket

Rosso:
190 g Barilla Pesto Rosso
1 msk tomatpuré
10 körsbärstomater i kvartar
3 msk vatten från pastakoket

Calabrese:
190 g Barilla Pesto Calabrese
½ röd chili, hackad
3 msk vatten från pastakoket

Gör så här:
Värm peston i en stekpanna på låg värme. Tillsätt 2 msk vatten och rör försiktigt. Tillsätt eventuella övriga ingredienser (basilika eller tomatpuré och körsbärstomater eller chili). Lägg i pastan i stekpannan tillsammans med 1 msk vatten. Salta vid behov. Servera!

Tips: Servera gärna de tre versionerna vid samma tillfälle!




 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N