Recept

 
     
Kommentarer
Spara Recept
 
   

Köttfärspaj med sparris

[u:90a8c863ba]Pajdeg:[/u:90a8c863ba]
3 dl mjöl (lite drygt)
150 g margarin
1 krm salt
3 dl ost
½-1 dl vatten

[u:90a8c863ba]Köttfärsröra:[/u:90a8c863ba]
3 hg köttfärs
2 msk smör
1 gul lök
2 pressade vitlöksklyftor
salt, peppar

[u:90a8c863ba]Sparrisstuvning:[/u:90a8c863ba]
2 msk smör
2 msk mjöl
425 g sparris (burk)
2 dl grädde
1 dl riven ost
salt, svartpeppar

Drygt hälften av pajdegen används till botten och gräddas 10 min i 225 gr ugnsvärme.

Fyll den färdigräddade pajbotten med köttfärsröran och sparrisstuvningen.

Resterande pajdeg kavlas och läggs som lock.

Grädda cirka 20 minuter i 225 grader.

Smaklig måltid!



 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

  Kommentarer

Tusen Tack Lotta!!!!!!!!!!!!!!!!!

Eva St





Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N