Recept

Du måste vara inloggad för att få tillgång till
"Din Kokbok"

Klicka här för att "Logga in"

Klicka här för att "Bli medlem" Helt gratis!


 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Köttfärspaj med sparris

[u:90a8c863ba]Pajdeg:[/u:90a8c863ba]
3 dl mjöl (lite drygt)
150 g margarin
1 krm salt
3 dl ost
½-1 dl vatten

[u:90a8c863ba]Köttfärsröra:[/u:90a8c863ba]
3 hg köttfärs
2 msk smör
1 gul lök
2 pressade vitlöksklyftor
salt, peppar

[u:90a8c863ba]Sparrisstuvning:[/u:90a8c863ba]
2 msk smör
2 msk mjöl
425 g sparris (burk)
2 dl grädde
1 dl riven ost
salt, svartpeppar

Drygt hälften av pajdegen används till botten och gräddas 10 min i 225 gr ugnsvärme.

Fyll den färdigräddade pajbotten med köttfärsröran och sparrisstuvningen.

Resterande pajdeg kavlas och läggs som lock.

Grädda cirka 20 minuter i 225 grader.

Smaklig måltid!



 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N