Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Pasta Gnocchi al Granchio - Gnocchi med krabba



4 portioner
Tid: 20 minuter

Ingredienser:
- 400 g Barilla Gnocchi
- 340 g salladskrabba i burk
- 3 dl Barilla tomatsås all’Arrabbiata
- 75 g gul lök, hackad
- 1 msk bladpersilja, hackad
- 2 msk tomatpuré
- 1 msk fiskfond
- 2 dl vitt vin, torrt, alt. vitt matlagningsvin
- 3 dl vispgrädde
- 2 msk smör

Gör så här:
Smält smöret i en stekpanna.
Stek löken tills den är mjuk och genomskinlig.
Lägg i tomatpuré, rör ihop.
Häll på tomatsås, torrt vitt vin (alt matlagningsvin).
Häll på grädde, salladskrabba och fiskfond.
Koka upp på medelvärme, låt puttra tills såsen blivit krämig, 7 minuter.
Rör så att inte krabban fastnar i botten.
Koka pastan enligt anvisningar på paketet, vänd ner gnocchin i såsen och garnera med hackad bladpersilja.



 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N