Recept

Du måste vara inloggad för att få tillgång till
"Din Kokbok"

Klicka här för att "Logga in"

Klicka här för att "Bli medlem" Helt gratis!


 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Pasta Gnocchi al Granchio - Gnocchi med krabba



4 portioner
Tid: 20 minuter

Ingredienser:
- 400 g Barilla Gnocchi
- 340 g salladskrabba i burk
- 3 dl Barilla tomatsås all’Arrabbiata
- 75 g gul lök, hackad
- 1 msk bladpersilja, hackad
- 2 msk tomatpuré
- 1 msk fiskfond
- 2 dl vitt vin, torrt, alt. vitt matlagningsvin
- 3 dl vispgrädde
- 2 msk smör

Gör så här:
Smält smöret i en stekpanna.
Stek löken tills den är mjuk och genomskinlig.
Lägg i tomatpuré, rör ihop.
Häll på tomatsås, torrt vitt vin (alt matlagningsvin).
Häll på grädde, salladskrabba och fiskfond.
Koka upp på medelvärme, låt puttra tills såsen blivit krämig, 7 minuter.
Rör så att inte krabban fastnar i botten.
Koka pastan enligt anvisningar på paketet, vänd ner gnocchin i såsen och garnera med hackad bladpersilja.



 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N