|
Bottenskyla | Recept | Övrigt | Prat om mat Paj som är dyblöt i bottenHej!Jag har skrivit tidigare ang. denna paj. Undrade då vad bottenskyla var. Har nu gjort pajen 2gg och vid båda tillfällen blir den totalt dyblöt i botten o det finns inte tillstymmelse till frasighet. Den är oxå nåt så fruktansvärt söt. Jag undrar om ni kan titta igenom receptet och se om det har blivit något fel i mått anvisningarna. Ni undrar säkert och vist kunde jag försöka hitta något annat recept, men jag vill verkligen ha en frasig paj och sen är jag jäkligt envis och vill lyckas med den. Mvh Ammi Hej, ja 3 dl socker blir ju ganska sött :-) jag tror att det blir blötare att använda frysta bär och att få botten frasig kan nog vara svårt. pröva att lägga mkt deg som ett täcke över och gör gärna mönster med en gaffel. Berätta gärna hur det går. Visa artikel |