Recept

 
     
Kommentarer
Spara Recept
 
   

Senapskyckling i tunnbröd

4 port.

4 mjuka tunnbröd
2 stekta/grillade kycklingfile
gräslök finklippt
1 hackad rödlök
2 dl crème fraîche
1/2 dl majonnäs
1½ -2 msk skånsk senap
salt
peppar från kvarn
Strimlad isbergssallad



Gör så här:
Tärna kycklingfilen, blanda med rödlök och gräslök. Rör samman majonnäs, crème fraîche och senap. Smaka av med salt och peppar. Vänd ner kyckling och lök. Fördela smeten jämnt på de fyra tunnbröden, strö på isbergssalladen och rulla ihop.
Vira in dem i folie så har du snabbt picnick korgen snart klar Smile



Tinaz
 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

  Kommentarer

Ja..visst är det Jen, jag fick detta av en kompis och sedan dess så brukar denna rätt följa med oss på picknick... Razz

Tinaz



Super smarrigt var detta!! Very Happy

Kommer bli ett måste till picknickarna i sommar



Mvh

Jen

Jen





Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N