Recept

Du måste vara inloggad för att få tillgång till
"Din Kokbok"

Klicka här för att "Logga in"

Klicka här för att "Bli medlem" Helt gratis!


 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Senapskyckling i tunnbröd

4 port.

4 mjuka tunnbröd
2 stekta/grillade kycklingfile
gräslök finklippt
1 hackad rödlök
2 dl crème fraîche
1/2 dl majonnäs
1½ -2 msk skånsk senap
salt
peppar från kvarn
Strimlad isbergssallad



Gör så här:
Tärna kycklingfilen, blanda med rödlök och gräslök. Rör samman majonnäs, crème fraîche och senap. Smaka av med salt och peppar. Vänd ner kyckling och lök. Fördela smeten jämnt på de fyra tunnbröden, strö på isbergssalladen och rulla ihop.
Vira in dem i folie så har du snabbt picnick korgen snart klar Smile



Tinaz
 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N