Recept

 
     
Kommentarer
Spara Recept
 
   

äppelkaka me keso o mandel

smörj en liten eldfast form
me 30 gram smör

häll över 40gram kokosflingor

vispa 1 deciliter vispgrädde tjock
o rör i 1 1/2 dl keso

skala o skär ett äpple i klyftor
o lägg i botten över kokosen strö på kanel

vispa i en knivsudd stevia i gräddkeson
bre ut smeten över äpplena

ta 40 gram sötmandel o kör den i bullitten (mixern)
till lagom konsistens
(gärna en del grövre o en del mindre smulor)
häll över hela ytan
dutta ner litegranna i blandningen
in i ugnen o se vasom händer på 175 grader
45minuter blev rätt så bra

den här kakan gör sej bäst efter att ha fått stå till sej i kylskåpet över natten ,,så försök o hålla dej nu

servera med vispad grädde
smaksätt med vaniljstång o en yttepyttedutt me stevia



Näringsinformation (100g)
äppelkeso i ugnen (1 portion = 150 gram)
Kalorier (kcal): 280 B6 (mg): 0
Protein (g): 6.9 B12 (mcg): 0.3
Kolhydrater (g): 5.9 C (mg): 2
Fett (g): 25.7 D (mcg): 0.1
Mättat fett (g): 11 E (mg): 2.6
Omättat fett (g): 8 Folsyra (mcg): 10
Kolesterol (mg): 46.4 Kalcium (mg): 110
Alkohol (g): 0 Järn (mg): 0.5
Vatten (g): 57 Natrium (mg): 173
Fibrer (g): 1 Kalium (mg): 134
A (mcg): 144 Fosfor (mg): 105
B1 (mg): 0 Magnesium (mg): 38
B2 (mg): 0.1 Zink (mg): 0.5
B3 (mg): 1.9 Selen (mcg): 1.9



oldwolfie
 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N