Recept

 
     
Kommentarer
Spara Recept
 
   

Rischoklad

Detta är en favorit, kan ätas när som helst men gör den mest till jul.

250g kokosfett
1 ägg
150g florsocker
3 msk kallt kokt kaffe
5 msk kakao
vårgårdaris

Gör så här:

Smält kokosfettet.Vispa ägg och florsocker och tillsätt kaffet och kakao. Vispa sedan ner kokosfettet i blandningen lite i sänder.
Blanda till sist ner vårgårdariset till lagom konsistens.
Klicka ner i småbröds formar och ställ det kallt.

Kan frysas in oxå.



Tinaz
 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N