Recept

Du måste vara inloggad för att få tillgång till
"Din Kokbok"

Klicka här för att "Logga in"

Klicka här för att "Bli medlem" Helt gratis!


 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Rischoklad

Detta är en favorit, kan ätas när som helst men gör den mest till jul.

250g kokosfett
1 ägg
150g florsocker
3 msk kallt kokt kaffe
5 msk kakao
vårgårdaris

Gör så här:

Smält kokosfettet.Vispa ägg och florsocker och tillsätt kaffet och kakao. Vispa sedan ner kokosfettet i blandningen lite i sänder.
Blanda till sist ner vårgårdariset till lagom konsistens.
Klicka ner i småbröds formar och ställ det kallt.

Kan frysas in oxå.



Tinaz
 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N