Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Kryddbakad Biff

Kryddbakad Biff 8 port.


Ingredienser:

1 kg utskuren biff
1 tsk salt
1 krm svartpeppar
Kryddsmör:
75 g mjukt smör
1 dl ströbröd
½ dl persilja, hackad
1 tsk timjan
1 vitlöksklyfta, pressad
1 dl riven ost


Gör så här:

1. Sätt ugnen på 175˚.

2. Lägg köttet på ett ugnssäkert fat. Salta och peppra. Stick i en köttermometer så att spetsen kommer mitt i köttet.

3. Stek köttet tills innertemperaturen är ca 50˚.

4. Rör under tiden ihop kryddsmöret.

5. Ta ut köttet. Höj ugnstemperaturen till 225˚.

6. Bred kryddsmöret över köttet. Stek köttet i ugnen i ytterligare 8-10 minuter tills innertemperaturen är 60˚ och ytan fått fin färg. Ta ut köttet och låt det vila i ca 15 minuter.

7. Servera köttet varmt eller kallt i skivor.



 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N