Recept

Du måste vara inloggad för att få tillgång till
"Din Kokbok"

Klicka här för att "Logga in"

Klicka här för att "Bli medlem" Helt gratis!


 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Kryddbakad Biff

Kryddbakad Biff 8 port.


Ingredienser:

1 kg utskuren biff
1 tsk salt
1 krm svartpeppar
Kryddsmör:
75 g mjukt smör
1 dl ströbröd
½ dl persilja, hackad
1 tsk timjan
1 vitlöksklyfta, pressad
1 dl riven ost


Gör så här:

1. Sätt ugnen på 175˚.

2. Lägg köttet på ett ugnssäkert fat. Salta och peppra. Stick i en köttermometer så att spetsen kommer mitt i köttet.

3. Stek köttet tills innertemperaturen är ca 50˚.

4. Rör under tiden ihop kryddsmöret.

5. Ta ut köttet. Höj ugnstemperaturen till 225˚.

6. Bred kryddsmöret över köttet. Stek köttet i ugnen i ytterligare 8-10 minuter tills innertemperaturen är 60˚ och ytan fått fin färg. Ta ut köttet och låt det vila i ca 15 minuter.

7. Servera köttet varmt eller kallt i skivor.



 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N