Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Fläskfilé Arthur

FLÄSKFILÉ ARTHUR

4 personer

600 g fläskfilé
smör eller margarin
salt, svartpeppar
2 tsk kummin
2 msk konjak eller calvados
1 1/2 dl torrt vitt vin
1 smulad hönsbuljongtärning
2 dl crème fraîche

Skär filén på snedden, bryn den väl i stekpanna och krydda. Slå över vätskan, strö på buljongtärningen och rör om. Späd med crème fraîche och låt filén puttra tills buljongtärningen lösts upp. Ta upp köttet, håll det varmt i folie och koka ihop såsen 10 - 15 minuter.

Lägg i köttet, koka upp och servera med en god sallad, potatis, ris eller pasta.

Bella



baribel
 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N