Recept

Du måste vara inloggad för att få tillgång till
"Din Kokbok"

Klicka här för att "Logga in"

Klicka här för att "Bli medlem" Helt gratis!


 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Fläskfilé Arthur

FLÄSKFILÉ ARTHUR

4 personer

600 g fläskfilé
smör eller margarin
salt, svartpeppar
2 tsk kummin
2 msk konjak eller calvados
1 1/2 dl torrt vitt vin
1 smulad hönsbuljongtärning
2 dl crème fraîche

Skär filén på snedden, bryn den väl i stekpanna och krydda. Slå över vätskan, strö på buljongtärningen och rör om. Späd med crème fraîche och låt filén puttra tills buljongtärningen lösts upp. Ta upp köttet, håll det varmt i folie och koka ihop såsen 10 - 15 minuter.

Lägg i köttet, koka upp och servera med en god sallad, potatis, ris eller pasta.

Bella



baribel
 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N