Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Kinesiska makaroner

KINESISKA MAKARONER

En rolig rätt när man har rester av kyckling. Kan även göras med färskt eller rimmat fläskkött.

4 portioner

4 dl makaroner
vatten, salt
1 purjolök
1 paprika
1 klyfta vitkål
2 ½ - 3 dl rester av kycklingkött
1 ½ - 2 msk smör eller margarin
1 msk äkta soya


Koka makaronerna i lättsaltat vatten som vanligt. Strimla under tiden purjolök, paprika och vitkål fint. Skär även kycklingköttet i kuber. Hetta upp matfett i en gryta eller stekpanna och låt grönsaker och kycklingkött fräsa 5 – 10 minuter. Grönsakerna ska fortfarande vara krispiga.

Slå upp makaronerna i durkslag och låt dem rinna av. Blanda sedan de heta makaronerna i grytan med fräset och krydda alltsammans med soya.

Bella



baribel
 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N