Recept

Du måste vara inloggad för att få tillgång till
"Din Kokbok"

Klicka här för att "Logga in"

Klicka här för att "Bli medlem" Helt gratis!


 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Kinesiska makaroner

KINESISKA MAKARONER

En rolig rätt när man har rester av kyckling. Kan även göras med färskt eller rimmat fläskkött.

4 portioner

4 dl makaroner
vatten, salt
1 purjolök
1 paprika
1 klyfta vitkål
2 ½ - 3 dl rester av kycklingkött
1 ½ - 2 msk smör eller margarin
1 msk äkta soya


Koka makaronerna i lättsaltat vatten som vanligt. Strimla under tiden purjolök, paprika och vitkål fint. Skär även kycklingköttet i kuber. Hetta upp matfett i en gryta eller stekpanna och låt grönsaker och kycklingkött fräsa 5 – 10 minuter. Grönsakerna ska fortfarande vara krispiga.

Slå upp makaronerna i durkslag och låt dem rinna av. Blanda sedan de heta makaronerna i grytan med fräset och krydda alltsammans med soya.

Bella



baribel
 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N