Recept

 
     
Kommentarer
Spara Recept
 
   

Pepparrotsströmming

Pepparrotsströmming (3-4 personer)

Klipp bort ryggfenan på ca 25 strömmingar. Rulla och lägg dem tätt i smord form. Salta och peppra.
Blanda 5 dl vispgrädde (el mellangrädde), 2 dl chilisås, 3 msk pepparrot och slå över.
In i 225 grader ca 35 minuter.
Servera med kokt potatis.

Har hittat receptet på nätet någonstans för länge sedan. Uppskattas även av sådana som normalt inte gillar strömming Wink



Yin o Yang
 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N