Recept

 
     
Kommentarer
Spara Recept
 
   

Enkel rabarberkräm


Enkel rabarberkräm

600 g skalad rabarber
4 dl socker
8 dl vatten
potatismjöl

Skala och skär rabarbern i centimeterstora bitar. Koka vatten, rabarber och socker i en tjockbottnad kastrull. Låt koka upp och sänk värmen. Koka tills alla rabarber har delats. Blanda ut potatismjölet i lite vatten och häll i krämen. Rör ordentligt tills blandningen löst sig i krämen. Servera med kall mjölk.

Detta är riktig sommarmat!



 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

  Kommentarer

citronhonung

Mmm nu doftar det gott i köket!



Kör med så lite vatten som möjligt

citronhonung och smör INGET mjöl :-)

Webmaster Jim Admin





Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N