Recept

 
     
Kommentarer
Spara Recept
 
   

Creamy cole slaw

Ca 350 g vitkål ( ca 1 liter strimlad )
1 grön paprika
1 röd paprika
1 liten gul lök
½ dl majonnäs, gärna lätt
½ dl gräddfil
1 msk vitvinsvinäger
2 krm salt
1 tsk socker
Grovmalen svartpeppar
1 dl hackad persilja

Finstrimla vitkålen
Hacka löken
Skär paprikan i små tärningar
Rör ihop majonnäs, gräddfil, vinäger, salt, socker och peppar i en skål.
Lägg i grönsakerna och persiljan och blanda väl
Täck över och låt stå och dra i kylen ca 4 timmar
Gärna längre. Detta är nu gott till grillat kött.
// Tinaz



Tinaz
 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

  Kommentarer

Mkt gott Very Happy



Vi åt det tillsammans med "Karlssons frestelse"

https://www.receptbankenskokbok.se/viewtopic.php?t=211

och det som blev över la ja på en clubsandwith tillsamans med knaperstekt bacon o egna ägg till frukosten.



Nu ska de bli gott med en påtår kaffe...

Webmaster Jim Admin





Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N