Recept

 
     
Kommentarer
Spara Recept
 
   

Cashew chicken nuggets (10 port)

Cashew chicken nuggets (10 port)

900 g kycklinglårfilé
2 dl vetemjöl
4 ägg
6 dl saltade cashewnötter
flingsalt
svartpeppar från kvarn
Kokt Jasminris eller Basmatiris till servering

Sätt ugnen på 200 grader. Skär kycklinglårfiléerna på 3 bitar. Häll mjölet på en tallrik och krydda med salt och peppar. Vispa upp äggen och häll i djup tallrik. Hacka cashewnötterna fint och häll på en tredje tallrik. Doppa kycklingbitarna i mjöl, sedan i ägg och sist i nötterna och lägg dem på en oljad plåt. Stek i ugnen i cirka 20 min.

Tips! Om någon är allergisk mot nötter kan man byta ut dem mot ströbröd blandat med kokosflingor. Det här är en jättegod vardagsrätt till familjen.

Källa: Receptet är från Leilas mat i TV4



 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N