Recept

 
     
Kommentarer
Spara Recept
 
   

Thailax (4 port )

Thailax (4 port)

400 g skinn- och benfri laxfilè
2 paprikor
2 vitlöksklyftor
smör-&rapsolja
1 hönsbuljongtärning
2 1/2 dl Kelda kokos
1/2 dl sweet chilisås
2 tsk mald ingefära

Skär laxen i strimlor. Kärna ur och strimla paprikorna. Skala och hacka vitlöken. Stek laxen i smör-&rapsolja i en wok eller stor stekpanna. Ta upp laxen. Stek paprikan hastigt och tillsätt vitlök, smulad buljongtärning, kokosmjölk, sweet chilisås och ingefära. Låt allt koka ihop 1/2 min. Lägg i laxen. Servera med limeklyftor och ris.

Mmmm vad gott...

Källa: Extrarecept till Arlaköket nr 4 2005, Jag hittade det på Arlas hemsida.



 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N