Recept

 
     
Kommentarer
Spara Recept
 
   

Pasta med kräftstjärtar (4 port)

Pasta med kräftstjärtar (4 port)

4 portioner pasta, gärna färsk
250 g salladslök, i skivor
2 tsk olja
2 1/2 dl Kelda citronsås
2 burkar kräftstjärtar i lag (ā 320 g) el. ca 400 g skalade räkor
2-3 msk dill, finhackad
2 tomater, i små bitar

Koka pastan enligt anvisningar på förpackningen. Fräs löken i oljan utan att den tar färg. Tillsätt citronsåsen och låt koka ihop ett par minuter. Häll av spadet från kräftstjärtarna eller använd räkor. Rör ner dem tillsammans med dill och tomater, låt allt bli genomvarmt. Servera med den nykokta pastan och gärna bröd. Bjud frukt som dessert.

Receptet är från COOP



 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N