Recept

 
     
Kommentarer
Spara Recept
 
   

Äpplepaj med kokos och banan (4 port)

Äpplepaj med kokos och banan (4 port)

4 äpplen
2 bananer
1 dl kokosflingor
2 dl vetemjöl
1 dl råsocker
100 g smör

Kärna ur o klyfta äpplena. Lägg dem i en smord pajform med diametern 20 cm. Skiva banaerna och blanda dem med äppelklyftorna i pajformen. Blanda det mesta av kokosflingorna, vetemjöl och råsocker. Arbeta in smöret med fingertopparna. Strö smuldegen över frukten. Grädda i 25 min tills pajen fått färg. Strö över resterande kokos. Servera med lite vispad gräddde eller vaniljsås

Ett recept från Hemmets Veckotidning



 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N