Recept

 
     
Kommentarer
Spara Recept
 
   

Ananaspaj

Ananaspaj

Pajdegen:
175g margarin
1dl strösocker
3dl vetemjöl
1tsk bakpulver

Krämen:
2dl crème fraiche
1liten burk krossad ananas

Rör ihop margarin,socker tillsätt sedan mjölet och bakpulvret. Klä en pajform med degen. Rör bara ihop ingredienserna till krämen. Häll den i pajskalet, sätt in pajen på nedersta falsen i ugnen.Gräddas i 30 min på 175° Den kan gärna stå kallt ett tag innan servering. Gott till kaffet.



 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N