Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Jans kokosmums (20 st)

Jans kokosmums (20 st)

4,5 dl strösocker
0,5 dl florsocker
1 st äggvita(or)
1,5 dl vatten, kallt
1,5 msk gelatinpulver
1,5 dl vatten, kokhett
2 dl kokosflingor
1 msk kakao
Blanda strösockret, florsockret, äggvitan och det kalla vattnet i en skål. Rör ut gelatinpulvret i det heta vattnet och tillsätt till sockerblandningen. Vispa allt med elvisp i ca 30 min (låter mycket, men det är värt det!!) Blanda kokosflingor och kakaopulvret (allt kommer inte att gå åt) Häll lite av det på botten av en långpanna. Häll i smeten och strö över ett lager med flingor. Låt smeten stå kallt tills den stelnat. Skär den i bitar. Doppa snittytorna i resten av kokosflingorna. Lägg på bakplåtspapper och förvara kallt. Styckfrys dem gärna, så kan du ta fram så många du vill vid tillfälle!

Receptet saxat från www.Tasteline.com



 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N