Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Kyckling och grönsaker i curry (3 port)

Kyckling och grönsaker i curry (3 port)

2 kycklingfiléer eller ett lagom antal lårfiléer
1 gul lök
1 paprika
1/2 blomkålshuvud
1/2 squash
champinjoner
1 burk bambuskott
2 dl lätt creme fraiche
ca 2 dl matlagningsgrädde
1 hönsbuljongtärning
curry
chilipulver
ev lite salt

Skär kycklingen i bitar och bryn den i lite olja. Lägg i curryn och de skivade grönsakerna och låt fräsa en liten stund. Häll i creme fraiche, matlagningsgrädde och buljongtärning och låt puttra i ca tio minuter. Se till att grönsakerna inte blir för mjuka, krispigheten ska vara kvar! Smaka av med lite mer curry, chilipulver och ev lite salt. Servera till ris eller nudlar.



 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

  Kyckling och grönsaker i curry (3 port) | Recept | Kyckling & annan fågel | Kyckling

Lagad, smakad och godkänd Very Happy

Smakade riktigt fint.



Jag bytte dock ut lätt fraiche mot mini fraiche, och matlagningsgrädde mot Kelda Minimat.

Lite lättare, men fortfarande krämigt och gott.


Visa artikel




Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N