Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Panerad fylld dragonkyckling

Kycklingfiléer
rökt skinka
smakrik fet ost
ägg
kokosflingor
salt o peppar
dragon
vispgrädde

Skär ett så djupt snitt som möjligt i filén (på bredden)
Lägg en vikt skiva skinka samt en ostskiva och lite dragon i snittet.
Använd en tandpetare för att hålla ihop kanterna.
Salta o peppra
vänd filéerna i först ägg och sedan kokos
Stek i smör tills dom fått fin färg och lägg sedan på ugnssäkert fat

Vispa ur stekpannan med rikligt med vispgrädde o krydda efter smak med salt peppar och dragon. Smaka av.
Häll såsen över filéerna och kör i ugnen på 175gr i ca 30min.

Kokt blomkål eller broccoli passar utmärkt till

Såklart jättegott även utan dragon om man inte gillar det.



Stintan43
 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N