Recept

Du måste vara inloggad för att få tillgång till
"Din Kokbok"

Klicka här för att "Logga in"

Klicka här för att "Bli medlem" Helt gratis!


 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Panerad fylld dragonkyckling

Kycklingfiléer
rökt skinka
smakrik fet ost
ägg
kokosflingor
salt o peppar
dragon
vispgrädde

Skär ett så djupt snitt som möjligt i filén (på bredden)
Lägg en vikt skiva skinka samt en ostskiva och lite dragon i snittet.
Använd en tandpetare för att hålla ihop kanterna.
Salta o peppra
vänd filéerna i först ägg och sedan kokos
Stek i smör tills dom fått fin färg och lägg sedan på ugnssäkert fat

Vispa ur stekpannan med rikligt med vispgrädde o krydda efter smak med salt peppar och dragon. Smaka av.
Häll såsen över filéerna och kör i ugnen på 175gr i ca 30min.

Kokt blomkål eller broccoli passar utmärkt till

Såklart jättegott även utan dragon om man inte gillar det.



Stintan43
 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N