Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Panerad torsk med dragonsås

1 paket djupfryst torsk eller annan fisk
1 ägg
kokosflingor
2 dl vispgrädde
salt
peppar
dragon, rikligt

smör till stekning

Låt fiskblocket tina en stund, skär det i 3cm tjocka bitar
Vänd fiskbitarna först i uppvispat ägg och sedan kokos
salta och peppra
Stek fisken i smör på medelvärme
lägg fisken på ett djupt fat
vispa ur stekpannan med minst 2 dl vispgrädde och smula ner dragon, salt o peppar.
Låt såsen puttra ihop lite och häll den sedan över fisken eller om man vill
servera den för sig

En klick majonäs till är gott

Serveras med sallad, gurka o tomat eller kokt broccoli



Stintan43
 

 
 
 

  Panerad torsk med dragonsås | Recept | Viktväktar och andra smala recept | Low carb mat

kokospanerad torsk me avovcado o lime

japp de blev sålunda en stor klick majonäs ett par bitar avacado och dill som jag strödde över o så en bit lime som jag pressade över de hela och sedan även i vattnet som jag darck till

proppmätt





tänk på o ha rikligt med smör då du steker de hela så att de sugs upp i kokosen o att de inte fastnar

oldwolfie



bild på den goda fisken



här e bild på den goda fisken som stintan fotat

idag tänker jag äta sådan torsk

kanske jag kör me skirat smör o kokt ägg i

oldwolfie





Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N