Recept

Du måste vara inloggad för att få tillgång till
"Din Kokbok"

Klicka här för att "Logga in"

Klicka här för att "Bli medlem" Helt gratis!


 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Panerad torsk med dragonsås

1 paket djupfryst torsk eller annan fisk
1 ägg
kokosflingor
2 dl vispgrädde
salt
peppar
dragon, rikligt

smör till stekning

Låt fiskblocket tina en stund, skär det i 3cm tjocka bitar
Vänd fiskbitarna först i uppvispat ägg och sedan kokos
salta och peppra
Stek fisken i smör på medelvärme
lägg fisken på ett djupt fat
vispa ur stekpannan med minst 2 dl vispgrädde och smula ner dragon, salt o peppar.
Låt såsen puttra ihop lite och häll den sedan över fisken eller om man vill
servera den för sig

En klick majonäs till är gott

Serveras med sallad, gurka o tomat eller kokt broccoli



Stintan43
 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N