Recept

Du måste vara inloggad för att få tillgång till
"Din Kokbok"

Klicka här för att "Logga in"

Klicka här för att "Bli medlem" Helt gratis!


 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Brunsås (4 port)

Brunsås (4 port)

1 msk margarin
2 msk mjöl
3 1/2 dl steksky (Slå vatten i stekpannan när du stekt köttet så att du får ca 3 1/2 dl)
1/2 dl grädde
Salt och peppar
colloritsoya (sockerkulör)
ev köttbuljong

Fräs margarin och mjölet i en kastrull. Späd med steksky under vispning. Koka såsen i 4-5 min. Späd med grädden och smaka av med salt, peppar och ev köttbuljongstärningen. Häll i ett par droppar colloritsoya för färgens skull.



 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N