Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Apelsinkyckling med chili (2 port)

Apelsinkyckling med chili (2 port)

2 kycklingfiléer, ca 250 g
1/2 tsk salt
1/2 msk smör

Sås:
1/2 apelsin
1/2 lime
1 dl lätt crème fraiche
1/2 msk konc kycklingfond
1/2 tsk soja
1/2 msk honung
1/2 tsk sambal oelek
ev citronmeliss

Tvätta och skala apelsin och lime med potatisskalare. Skär skalen i tunna strimlor. Pressa ur saften. Koka upp skal, saft, lätt crème fraiche, kycklingfond, soja, honung och sambal oelek i en panna. Salta kycklingfiléerna och bryn dem på båda sidor i smör i en stekpanna. Lägg över dem i såsen. Låt dem koka på svag värme ca 10 min. Strö ev över citronmeliss. Servera med frästa grönsaker

Receptet är från Arla



 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N